Zakładam ten temat ponieważ na naszym forum zrobił się mały bałagan. Proszę o wpisywanie w tym temacie adresów stron, poczty elektronicznej instytucji do których możemy kierować skargi na firmę DAD. Dziękuję za zrozumienie, ale nie możemy pozwolić aby nasze forum było zbytnio zabałaganione. Wkońcu święta się zbliżają
Deutscher Schutzverband gegen Wirtschaftskriminalität e.V. (Związek do walki z przestępstwami gospodarczymi)
Landgrafenbstr. 24 b
61348 Bad Homburg
Germany
VDAV - Verband Deutscher Auskunfts- und Verzeichnismedien e.V., (Związek niemieckich mediów informacyjnych i rejestrów czy coś takiego)
Heerdter Sandberg 30,
40549 Düsseldorf,
Germany
Witam wszytskich uczestnikow forum ,BARDZO PILNA SPRAWA ! DO JUTRA JEST MONTOWANY MATERIAL PRZEZ TELEWIZJE POLSKA , NA POCZATKU REGINALNA RZESZOW , A BYC MOZE SPRAWA POJDZIE DALEJ! DZISIAJ 10.04 BYL KRECONY REPORTAZ U MNIE W FIRMIE ,NA TEMAT DZIALNOSCI OSZUSTOW Z DAD .PANI REDAKTOR BARBARA PAWLAK CZEKA NA MAILE OD OSOB OSZULANYCH Z CALEJ POSLI DO JUTRA POPOLUDNIA POD ADRESEM INETRNETOWYM barbara.pawlak@rze.tvp.pl .PROSILBYM O PILNY KONTAKT Z PANIA REDAKTOR, GDYZ JEST TO SPRAWA NIECIERPIACA ZWLOKI !JA OSOBISCIE PROBOWALEM SKONTAKTOWAC SIE Z FIRMAMI OSZUKANYMI Z TERENU PODKARPACIA , JEDNAK FIRMY TE CHOWAJA CLOWE W PIASEK NIE CHCA SIE UJAWNIAC A PRZECEIZ TO DZIALA NA NASZA NIEKORZYSC ! WEDLYG MNIE NIE MOZNA BYC ANONIMOWYM DO KONCA !OWSZEM WSZYSCY POPIERAJA MOJE DZIALANIA , ALE NIE CHCA W NICH UCZESNTICZYC NAD CZYM BOLEJE!PANI REDAKTOR JUZ ROZMAWIAL Z AMBASADA POLSKI WTEJ SPRAWIE , MA TEZ ZLOZYC WNIOSEK W INNYCH INSTYTUCJACH , WAZNE ZEBY MAIAL JAK NAJWIECEJ NA TEN TEMAT INFORMACJI. PAMIETAJCIE SPRAWA PILNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skarga do prokuratury rejonowej tutaj każdy musi znaleźć sobie adres w swoim mieście !!!
To najważniejsze miejsce gdzie każdy musi złożyć skargę
Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji
Departament Kontroli ,Skarg i Wniosków
Ul. Stefana Batorego 5
02-591 Warszawa
Polsko-Niemiecka Izba Przemysłowo-Handlowa
ul. Miodowa 14, 00-246 Warszawa
Konsulat Generalny RP w Hamburgu
Gründgenstrasse 20, 22309 Hamburg
Biuro Rzecznika Praw Obywatelskich
Aleja Solidarności 77
00 - 090 Warszawa
VDAV - Verband
Deutscher Auskunfts- und Verzeichnismedien e.V.,
Heerdter Sandberg 30,
40549 Dusseldorf,
Germany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum